Att träna hos oss

cf8
Här på CF-Näset jobbar vi för att alla ska känna sig välkomna och för att hitta rätt nivå för varje enskild individ. Tanken är att CrossFit ska kunna anpassas till alla nivåer av fysisk färdighet.
 

Rätt teknik i rörelserna är A och O och något som vi lägger mycket fokus på. Först när vi kan jobba med en sund teknik kan vi börja utmana oss och öka belastningen.

 

För att kunna ha bra koll under våra workouts så jobbar vi med små grupper där vi har en maxgräns på 12 deltagare vilket gör att vi coacher kan lägga tid på var individ.

 

Kanske det viktigaste vi coacher vill förmedla är att CrossFit är en rolig träningsform som handlar om glädje och gemenskap där vi pushar varandra för att klara utmaningarna tillsammans!

 

CrossFit är till för alla och passar alla oavsett ålder och fysisk förmåga!

 

Det kan vara lätt att bli lite skrämd av CrossFit –tävlingsinslagen i wod:arna, den höga intensiteten, svårigheten i vissa rörelser etc. Men allt är skalningsbart vilket innebär att fungerar inte en viss rörelse för just dig så finns där alltid alternativ där vi kan hitta rätt belastning för dig. Och kom ihåg att det är extremt få personer som börjar med CrossFit som bemästrar alla moment från dag ett. CrossFit är en resa som handlar om din utveckling både fysiskt och mentalt!