SAMARBETE MED CROSSFIT SYDKUSTEN!

Crossfit Näset/Formtoppen och Crossfit Sydkusten – tillsammans blir vi ännu bättre!
Sydkusten och Näset ser sig inte som konkurrenter utan arbetar för ett klimat som innebär att våra verksamheter i framtiden kommer att ses som syskonboxar.
 
Som startskottet för att den här visionen ska bli verklighet kommer Sydkusten och Formtoppen/Näset att under 2018 samarbeta på ett sätt som ska innebära ett mervärde för medlemmarna på respektive anläggning.
Ambitionen är att vi tillsammanska ska arrangera evenemang, möjliggöra kompetensutbyte i olika former, bland annat via en samverkan coacher emellan, men framförallt så är vår ambitionen att ge er medlemmar en större möjlighet till utveckling och att tillgodose era behov.
 

 
Samarbetetsformen är som sagt ny och något som kommer struktureras upp med tiden, men vad detta innebär för våra medlemmar redan från och med årsskiftet är följande:
 
– Helårsmedlem på Sydkusten: Under 2018 har Du möjlighet till 52 träningstillfälle på Formtoppen i form av gruppass, gymytan etc. (Dock ej boxytan)
 
– Helårsmedlem på Näset: Under 2018 har Du möjlighet till 52 träningstillfälle på Sydkusten under Open Gym.
 
Genom detta samarbete kan Sydkusten erbjuda sina medlemmar en helhetslösning som innebär möjlighet till rehab/prehab-träning i Formtoppens maskinpark, yoga eller annat gruppass. Näsets medlemmar får i sin tur ökad tillgång till Open Gym-ytor på Sydkusten för ökade träningsmöjligheter och miljöombyte.
Du som medlem löser ut ditt 52-kort på motsatt verksamhet första gången du kommer på besök.
 
Detta är bara startskottet på vårt samarbete och vi ser fram mot att bedriva träning och utveckling tillsammans!